FinansWatch

Söderberg køber jysk forsikringsmægler

Som et led i sin vækststrategi har Söderberg & Partners købt skadeforsikringsmægleren Hansson & Partners, der har kontorer i Aalborg og Kolding.

Torben Stubberup er adm. direktør for Söderberg Partners Skadesforsikring i Danmark. | Foto: PR / Søderberg & Partners

Forsikringsmægleren Söderberg & Partners har været på opkøb og har overtaget skadesforsikringsmægleren Hansson & Partners.

Det skriver Söderberg i en pressemeddelelse.

"Söderberg & Partners har en klar målsætning om at øge sin markedsandel blandt mellemstore og store virksomheder i industrien og det offentlige. Med Hansson og Partners som en del af Söderberg & Partners tager vi et stort og vigtigt strategisk skridt på vej mod det mål," siger Torben Stubberup, adm. direktør for Söderberg & Partners skadesforsikring i Danmark, i meddelelsen.

Hansson & Partners har kontorer i Aalborg og Kolding, og selskabet har fokus på skadesforsikring til virksomheder inden for transport, logistik og industri, ligesom det også har kunder blandt statslige, kommunale og offentlige selskaber.

Selskabet har 14 medarbejdere, og de fastholdes, ligesom det også skal drives videre under eget navn.

Söderberg & Partners har en vækststrategi på det danske marked og har gennem de senere år indgået partnerskaber med en række mindre mæglere.

Pensionsmægler holder nøje øje med svensk konkurrent

Pensionsmægler om kritik af priser: Jeg er min løn værd 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs