FinansWatch

Forsikring & Pension: Møgsag og særskat giver anledning til strategiskifte i branchen

Direktør i F&P mener, det er vigtigt, at branchen får fortalt sin historie godt og kommer bredere ud, når det gælder den grønne dagsorden.

Foto: PR/Forsikring & Pension

En dårlig sag for forsikringsbranchen og en særskat, der endte med at ramme hele den finansielle branche, har vist Forsikring & Pensions direktør, at branchen er nødt til at ændre strategi overfor omverdenen, skriver Børsen Pro på baggrund af et interview med Kent Damsgaard.

Tilbage i oktober endte pensions- og forsikringsbranchen med at blive ramt af særskatten, der skulle finansiere regeringens pensionsaftale, selvom politikerne i lang tid kun havde planer om at lade bankerne betale for "Arnes pension".

Samtidig har en række forsikringsselskaber for nylig modtaget kritik efter at være blevet afsløret i at have afvist tusindvis af gravide kvinder ulovligt i forbindelse med sundhedsforsikringer.

"Det vidner om, hvor vigtigt det er, at vi får fortalt vores historie godt og kommer bredere ud. Det er i hvert fald én af de læringer, som jeg tager med mig," siger han til Børsen Pro.

Han mener, at organisationen skal blive bedre til at gå i dialog med omverdenen om, hvilke muligheder, der ligger fremadrettet, når det kommer til den grønne dagsorden og velfærdsdagsordenen, som han mener, brancherne spiller en stor rolle på.

Forsikringslobby holder fast i både bestyrelse og formandsskab

Kapitalforvaltere vil fremme kønsdiversitet: Men virksomheder med nul kvinder undgår sorte lister

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere