FinansWatch

Forsikrings- og pensionsbranchen i ”granatchok” over ny særskat

Bankerne har indtil videre fyldt mest i debatten om den særskat, som regeringen vil indføre for at finansiere pensionsudspillet. Men forsikring- og pensionsbranchen står også til at blive ramt – til selskabernes store chok, siger direktør for brancheorganisation.

Årsmøde hos Forsikring & Pension | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Den nye særskat, som er en væsentlig del af finansieringen af regeringens pensionsudspil, rammer ikke kun bankerne, men også forsikring- og pensionsbranchen, hvilket mildest talt er kommet bag på brancheorganisationen Forsikring & Pensions medlemmer, fortæller adm. direktør, Kent Damsgaard, til Børsen Pro.

"Når jeg taler med vores medlemmer, er de i øjeblikket i granatchok. For branchen spiller en aktiv rolle i samfundet. Men nu bliver vi alligevel ramt af en særskat med argumentet om, at vi skylder et særligt bidrag, det er der stor forvirring omkring i sektoren i øjeblikket," siger direktøren til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nordfyns Bank firdobler resultat

Vækst på toppen og tilbageførte nedskrivninger sender Nordfyns Banks resultat i vejret efter årets første ni måneder. Tredje kvartal spæder til med en bundlinje, der er 70 pct. højere end samme kvartal i fjor.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs