FinansWatch

Female Invest vendte coronakrise med digital platform

En hurtig omstilling med en ny digital platform har øget omsætningen i Female Invest med 710 pct. siden januar, skriver Berlingske Business.

Foto: Thomas Borberg

Coronakrisen rev forretningsgrundlaget væk under iværksætter-virksomheden Female Invest, som arbejder for at fremme finansiel ligestilling. Men en hurtig omstilling med en digital platform har resulteret i, at virksomheden i dag har øget omsætningen med 710 pct. siden januar, skriver Berlingske Business.

"Det var en kritisk uge, hvor vi var nødt til at stille nogle fundamentale spørgsmål til, hvad vores virksomhed skulle være, og hvordan vi skulle komme videre," siger medstifter Camilla Cloëtta Falkenberg til avisen.

Female Invest arbejder aktivt for at vække kvindernes interesse for investering og pension. Den blev stiftet tilbage i 2017 af fire studerende på Copenhagen Business School.

"Vi kan se, at i gennemsnit er piger og kvinder mere forsigtige og har større behov for at føle sig trygge. Så vi vil gerne skabe et forum, hvor det er ok at være uvidende og stille de dumme spørgsmål, så man kan komme i gang," fortalte en afstifterne Emma Due Bitz efter etableringen af virksomheden.

Formålet med Female Invest var og er at klæde nybegyndere på til at gå mere selvstændigt til pengeområdet og på sigt at medvirke til at lukke det økonomiske hul mellem kønnene.

Kvinder får øjnene op for pension – men halter stadig efter mændene 

Kvindernes kampdag på børsen: Fornuften sejrer til sidst 

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs