FinansWatch

Årets Finansvirksomhed skal kåres: Her er de nominerede forsikringsselskaber

Årets Finansvirksomhed: 4. juni kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. I de kommende dage løfter vi sløret for de nominerede selskaber. Vi lægger ud med forsikringbranchen.

Foto: Watch Medier/Jan Bjarke Mindegaard

Hvilke forsikringsselskaber klarede sig overordnet bedst i 2019, og hvem har formået at skabe den bedste vækst over de seneste år?

De spørgsmål afgøres, når FinansWatch 4. juni i samarbejde med EY kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2019.

På grund af corona-situationen afholdes der i år ikke en fysisk konference og prisoverrækkelse. Vinderne vil i stedet blive offentliggjort på FinansWatch.

Herunder er de nominerede forsikringsselskaber.

Årets forsikringsselskab – aktionærejede

Den overordnede pris er opdelt på aktionærejede og kundeejede selskaber.

Prisen til de aktionærejede selskaber gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2019 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Codan
  • Topdanmark
  • Tryg

Årets forsikringsselskab – kundeejede

Prisen til de kundeejede selskaber gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2019 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Bornholms Brandforsikring
  • Thisted Forsikring
  • Vestjylland Forsikring

Årets forsikringsselskab – vækst

Prisen gives på baggrund af forsikringsselskabernes vækst i indtægter. Selskaberne opnår point både for det seneste års vækst og for væksten over en længere årrække.

De nominerede er:

  • ETU Forsikring
  • Sønderjysk Forsikring
  • Vejle Brand

Årets Finansvirksomhed 2020 i kategorierne bank, forsikring og pension bliver kåret torsdag den 4. juni i et samarbejde mellem FinansWatch og EY. Vinderne vil blive offentliggjort på finanswatch.dk.

Samtidig udgives rapporten Årets Finansvirksomhed. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat. Læs mere om FW Insight her: https://insight.finanswatch.dk/

På grund af corona-situationen afholdes der i år som nævnt ikke en fysisk konference og prisoverrækkelse, men vi vender stærkt tilbage i 2021.

Læs nedenfor, hvilke selskaber der vandt priser sidste år.

Her er vinderne af årets Finansvirksomhed 2019

 

 

 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs