FinansWatch

Finansforbundet: Koden til bedre trivsel kan koste arbejdsgiverne kassen

Coronakrisen kan have knækket koden til bedre trivsel blandt ansatte i finanssektoren. Men hvis ikke arbejdsmiljøregler laves om, kan det være forbundet med store omkostninger for virksomhederne, hvis de vil fastholde fleksibiliteten, der har været nøgleordet under nedlukningen, lyder det fra Finansforbundet.

Næstformand i Finansforbundet, Michael Budolfsen, ønsker mere fleksibilitet for finansansatte i fremtiden. | Foto: PR/Finansforbundet

Resultaterne af nedlukning og hjemmekontor har talt sit tydelige sprog. Medarbejdere har kunnet levere tilfredsstillende resultater, og samtidig er antallet af stressramte i banksektoren blevet halveret under coronakrisen, viser undersøgelser.

Meget tyder på, at fleksibiliteten med hjemmearbejde har stort potentiale til at øge trivlsen blandt medarbejdere. Netop det potentiale har fået branchen til at rette øjnene mod en gammel bekendtgørelse fra Arbejdstilsynet, der lige nu skaber en del udfordringer for at åbne op for mere fleksibilitet og hjemmearbejde for medarbejderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs