FinansWatch

Konsulenthus: Cybertruslen for virksomheder er "drastisk underforsikret"

Virksomhederne er ikke gode nok til at sikre sig mod cyberangreb, og derfor er konsulenthuset Accenture gået sammen med forsikringsselskab om at tilbyde erhvervskunder rådgivning og risikostyring.

Demant, der sælger høreapparater under brandet Oticon, er blevet ramt af et cyberangreb, der indtil videre har kostet virksomheden over en halv mia. kr. | Foto: Jens Dresling

Det franske forsikringsselskab AXA's underselskab AXA XL er gået sammen med konsulenthuset Accenture om at tilbyde virksomheder rådgivning og risikostyring i forbindelse med cybersikkerhed. Det skriver Børsen på baggrund af en pressemeddelelse fra de to selskaber.

Ifølge Sushil Saluja, leder for Accentures praksis for finansielle services i Europa, bør cybertruslen være højt på virksomhedernes liste over fokuspunkter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er landet på garantifondens bord: Flere parametre letter sagen

Gefion Insurance bliver det femte forsikringsselskab, der kommer under Garantifonden for Skadeforsikringsselskabers behandling på godt fire år. Både Folketinget og Finanstilsynet har dog gjort den nytilkomne sag noget lettere at håndtere end de foregående danske forsikringskonkurser, ligesom det økonomiske omfang af sagen er noget mindre, fortæller direktør Torben Garne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs