FinansWatch

Forsikringsselskaber i venteposition på løbehjulsområdet

Markedet for elløbehjul mangler endnu at vise dets potentiale, lyder det fra en række forsikringsselskaber, der på nuværende tidspunkt ikke ser et behov for at udvikle nye produkter inden for privatforsikringer. "Vi holder løbende øje", lyder det blandt andet fra Alm. Brand Forsikring.

Det ændrede gadebillede med elektriske løbehjul har endnu ikke fået forsikringsselskaber til at udvikle nye private produkter. Ifølge færdselsreglerne er det forbudt at køre mere end én person på el-løbehjulet. | Foto: Louise Herrche Serup / Ritzau Scanpix

Der har allerede været flere ulykker med elektriske løbehjul i Danmark – blandt andet for godt en uge siden, hvor en taxa kørte ind i en mand på løbehjul i København – og i udlandet har der sågar været flere dødsulukker. Men indtoget af de motoriserede løbehjul på de danske gader har ikke fået forsikringsselskaberne til at se et nyt privat skadesmarked – endnu.

Sådan lyder det fra en række aktører, som FinansWatch har spurgt. I udgangspunktet er de udlejede elløbehjul dækket af en lovpligtig forsikring, hvis firmet bag vel og mærke har tegnet forsikringen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs