FinansWatch

Genforsikringsselskab vil børsnotere datterselskab i London

Markedslederen Swiss Re bekræfter at ville sende datterselskab på børsen i London.

Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / Ritzau Scanpix

Verdens største genforsikringsselskab, schweiziske Swiss Re, bekræfter ifølge Bloomberg News, at selskabet vil børsnotere datterselskabet Reassure Group på børsen i London.

I en meddelelse fredag oplyser Swiss Re, at selskabet venter, at forretningsenheden vil blive noteret på London Stock Exchange i juli.

Forretningsenheden bliver formentlig værdisat til mellem 3 mia. pund og 3,5 mia. pund, sagde selskabets finansdirektør, John Dacey, i februar.

En børsnotering vil give Reassure Group muligheder for at vokse yderligere gennem konsolidering af forretningsområdet "closed life and pension books", sagde selskabets administrerende direktør, Mark Hodges, tidligere på måneden.

Som en forberedelse til børsnoteringen vil selskabets hovedaktionærer - Swiss Re og MS&AD Insurance Group - booste enhedens kapital med 481 mio. pund, lyder det i en tidligere meddelelse fra Swiss Re.

Chef for global genforsikrer kalder på højere CO2-afgifter

Newzealandsk selskab bag dansk forsikringskrak opgiver modstand mod likvidation 

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs