FinansWatch

Forsikringsselskaber ser vækst i sundhedsforsikringer til børn

Forsikringsselskaber ser potentiale for at sælge flere private sundhedsforsikringer til forældre, der vil give deres børn adgang til hurtigere behandling, skriver Finans.

Tryg Forsikring og koncernchef Johan Bremmer forventer at se en stigning i private sundhedssikringer til både børn, voksne og andre former for velfærdssikring. Foto: PR

Flere forsikringsselskaber ser muligheder for at sælge flere sundhedsforsikringer, der gør det muligt at springe køer over på sygehuse og hos speciallæger, skriver Finans.

Hos Tryg har selskabet eksempelvis solgt mere end 100.000 børneforsikringer over de seneste to til tre år, hvor forældre i hvert fjerde tilfælde har udvidet den almindelige ulykkesforsikring med en dyrere dækning, der har adgang til hurtigere hjælp på privathospital eller privatklinik, skriver mediet.

"Vi tror, at så mange har valgt en sundhedsforsikring til deres børn, fordi der er en faldende tillid i befolkningen til, at man kan få den rette hjælp hurtigt nok. Og folk vil være sikre på, at deres børn ikke skal vente på hjælp," siger Tryg Forsikrings koncernchef Johan Brammer til Finans, der uddyber, at han ser et vækstpotantiale i både sundhedssikring til børn og voksne og andre former for velfærdsforisking.

Også Mølholm Forsikring ser, at der fremadrettet kan ske mere på salg af private og kollektive sundhedsforsikringer til hele familien, skriver Finans. Hos Danica har man over de seneste to år set en stigning på næsten 30 pct. i personer, som har tegnet sundhedsdækning for deres børn som tilvalg til deres egen sundhedsforsikring.

Flere kunder klagede over Tryg sidste år: Ejerskifte- og svindelsager får skylden

Tryg indgår ny samarbejdsaftale og udbyder pensionsordninger i eget navn

Europæisk forsikringsvagthund: Kapitalregler fanger ikke effekter af klimaforandringer

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere