FinansWatch

Kamp om forsikringspriser til "Årets Finansvirksomhed" 2019

28. maj kårer FinansWatch i samarbejde med EY de mest veldrevne finansvirksomheder. Her er de nominerede forsikringsselskaber.

Sidste år vandt Topdanmark hovedprisen som Årets Forsikringsselskab. Topdanmarks IR- og kommunikatonsdirektør, Steffen Heegaard, viser stolt prisen frem | Foto: Lars Krabbe

Hvilke forsikringsselskaber klarede sig overordnet bedst i 2018, og hvem har formået at skabe den bedste vækst over de seneste år?

De spørgsmål afgøres, når FinansWatch 28. maj i samarbejde med EY kårer årets finansvirksomheder baseret på de friske årsregnskaber for 2018.

Det sker på konferencen "Årets Finansvirksomhed", hvor der desuden vil være en række aktuelle oplæg fra ind- og udland. Konferencen afholdes på Nimb i Tivoli.

I kategorien forsikringsselskaber indgår de 20 største forsikringsselskaber målt på bruttopræmieindtægter. Herunder er de nominerede.

Årets forsikringsselskab – aktionærejede

Den overordnede pris er opdelt på aktionærejede og kundeejede selskaber.

Prisen til de aktionærejede selskaber gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for indtjening (egenkapitalforrentning), vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2018 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Alm. Brand
  • Topdanmark
  • Tryg

Årets forsikringsselskab – kundeejede

Prisen til de kundeejede selskaber gives på baggrund af forsikringsselskabernes nøgletal for vækst i indtægter samt for deres combined ratio. Forsikringsselskaberne opnår point både for den konkrete præstation i 2018 og for udviklingen i forhold til tidligere år.

De nominerede er:

  • Himmerland Forsikring
  • Thisted Forsikring
  • Vestjylland Forsikring

Årets forsikringsselskab – vækst

Prisen gives på baggrund af forsikringsselskabernes vækst i indtægter. Selskaberne opnår point både for det seneste års vækst og for væksten over en længere årrække.

De nominerede er:

  • ETU Forsikring
  • Købstædernes Forsikring
  • NEM Forsikring

Læs mere om konferencen Årets Finansvirksomhed og tilmeld dig her.

Pensionsselskaber kæmper om priser til "Årets Finansvirksomhed"

Her er de nominerede banker til "Årets Finansvirksomhed" 2019

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs