FinansWatch

Politikere vil fritage forsikringsselskaber for gigantregninger fra konkurser i branchen

Et lovforslag skal for fremtiden befri forsikringsselskaberne for treciftet millionregning, som forsikringskonkurs tidligere har påført dem.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V)

Det skal være slut med dyre regninger til de øvrige forsikringsselskaber, når et selskab, der har tegnet arbejdsskadeforsikringer, går konkurs. For et kommende lovforslag fra beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) skal fritage selskaberne fra mulige millionregninger. Det skriver Insidebusiness.

Normalt håndteres forsikringskonkurser af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber, men for præcis arbejdsskadeforsikringer er der andre regler. Det har i forbindelse med Alpha Insurances konkurs efterladt regninger til blandt andre Tryg, Topdanmark og Alm. Brand for henholdsvis 100, 50 og 30 mio. kr. Men sådan skal det altså ikke være i fremtiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs