FinansWatch

Dobbelt forsikringsformand måtte stå til regnskab hos toppolitiker på Færøerne

Den nye forsikringsformand for både Stormrådet og Garantifonden oplevede på Færøerne, hvordan der i et lille samfund ikke er langt fra politikerne til virksomhederne.

Foto: PR

Den nye formand for både Stormrådet og Garantifonden for Skadeforsikringsselskaber, Christian C. Lund Nielsen, har tidligere oplevet som forsikringsdirektør på Færøerne, hvordan man i et lille lokalsamfund kan opleve politisk indblanding i selv de mindste sager.

Christian C. Lund Nielsen er uddannet jurist fra Aarhus Universitet og blev i 1981 ansat som juridisk sekretær i ankenævnet for Forsikring. Herfra fortsatte forsikringskarrieren først som afdelingschef hos Østifternes Forsikring og senere samme stilling hos GF Forsikring. I 1997 kom løb der dog et særligt jobtilbud ind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Danske Bank henter ny direktør fra egne rækker

Danske Bank har fået ny adm. direktør i Danske Invest Asset Management, som banken har hentet internt. Den nye direktør har derudover også erfaring fra sin tid som investeringschef i en dansk hedgefond og Finanstilsynet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs