FinansWatch

PFA-topchef om stigning i psykiske lidelser: "Det er en kæmpe udfordring for os"

Selv om PFA Pension kaprer nye kunder, kæmper selskabet med stadig flere langtidssyge danskere. Det er en dyr tendens for pensionsselskabet og en opgave, der skal løses, fastslår PFA's øverste chef, Allan Polack.

Foto: Niels Hougaard/Ritzau Scanpix

Syge- og ulykkesområdet er lige nu den største udfordring for PFA Pension, som i de seneste år måtte konstatere, at stadig flere kunder bliver syge og uarbejdsdygtige, fastslår PFA-topchef Allan Polack i et interview med Jyllands-Posten.

At pensionsselskabet sidste år måtte hensætte 830 mio. kr. til at håndtere de syge kunder vidner om, at det er en dyr tendens:

"Vi har gennemført en lang række tiltag for at forebygge, at kunder bliver langtidssyge, men faktum er, at folk bliver ved med at blive syge. Det er en kæmpe udfordring for os, og vi leder hele tiden efter løsninger til en bremse denne vækst, for det er en opgave, som vi skal løse," siger adm. direktør i PFA Pension, Allan Polack til Jyllands-Posten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs