FinansWatch

Finsk forsikringskoncern til vejrs efter bedre end ventet regnskab

Den finske forsikringskoncern Sampo er i god gænge på børsen i Helsinki onsdag, efter at koncernens regnskab for tredje kvartal er blevet præsenteret.

Foto: Sampo PR

Sampo skærer i regnskabet forventningerne til sin combined ratio inden for skadesforsikring til intervallet 85 til 87 pct. for helåret. Tidligere var det på 86 til 88 pct.

Det indikerer en bedre rentabilitet, og analytikerne hos UBS kalder resultatet for kvartalet for "solidt" med en "god underliggende udviklinger", skriver Bloomberg News.

Resultatet før skat endte i kvartal på 490 mio. euro, svarende til 3,7 mia. kr. Det var mere end konsensusestimatet blandt analytikerne adspurgt af Bloomberg News, som havde regnet med et resultat på 469,9 mio. euro.

Nettoindtjeningen ramte også en smule over forventningerne. Det endte på 386 mio. euro i kvartalet, svarende til 2,8 mia. kr., med en forventning om 384,3 mio. euro.

Aktien stiger ved 12.45-tiden med 2,1 pct. til 41,05 euro.

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs