FinansWatch

Forsikringsspillers krise rammer stort kundeejet selskab

Det økonomisk pressede Qudos Insurances trængsler har store konsekvenser for et af Danmarks største forsikringsselskaber inden for privatforsikringer. Selskabet er nu i dialog med det mellemliggende agentur.

Christophe Kirkegaard, direktør for kommunikation, marketing og CSR i LB Forsikring | Foto: PR

Qudos Insurances solvensdækning er nu så lav, at forsikringselskabet ikke vil tage nye kunder ind, ligesom man er kommet under skærpet tilsyn i Finanstilsynet. Det har fået følger for LB Forsikring, der er sidder på 5 pct. af det danske forsikringsmarked og endnu mere af privatmarkedet.

For det kundeejede selskab, der er en paraply over Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og Runa Forsikring, har hidtil sendt sine kunder til agenturet Frida Forsikring, når der skulle sælges ejerskifteforsikringer, som igen har sendt risikoen videre til Qudos Insurance.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs