FinansWatch

Dansk forsikringsfirma har økonomiske kvaler: Stopper med at tage nye kunder ind

Det danske forsikringsselskab Qudos Insurance er ifølge samarbejdspartneren Frida Forsikring i en så "økonomisk presset situation," at det ikke længere tager nye kunder ind. Selv lyder det fra ejeren, et investeringsselskab på de britiske kanaløer, at man er ved at restrukturere selskabet, og at man fortsat ser muligheder i det nordiske forsikringsmarked.

Nicolai Borcher Hansen, topchef i New Nordic Advisors, som ejer forsikringsselskabet Qudos Insurance | Foto: New Nordic Advisors

Det danske forsikringsselskab Qudos Insurance, som er ejet af et investeringsselskab på de britiske kanaløer, er i sidste uge holdt op med at tage nye kunder ind. Det fremgår af en meddelelse på selskabets hjemmeside, som er dateret 18. oktober, og som også er refereret af Økonomisk Ugebrev.

Af meddelelsen, som er underskrevet af investeringsselskabet New Nordic Advisors og dets topchef Nicolai Borcher Hansen, fremgår det, at Qudos Insurance er stoppet med indtegning af nye forsikringer "øjeblikkeligt", og at det sker som følge af en restrukturering af selskabet.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs