Dansk forsikringsfirma har økonomiske kvaler: Stopper med at tage nye kunder ind

Det danske forsikringsselskab Qudos Insurance er ifølge samarbejdspartneren Frida Forsikring i en så "økonomisk presset situation," at det ikke længere tager nye kunder ind. Selv lyder det fra ejeren, et investeringsselskab på de britiske kanaløer, at man er ved at restrukturere selskabet, og at man fortsat ser muligheder i det nordiske forsikringsmarked.
Nicolai Borcher Hansen, topchef i New Nordic Advisors, som ejer forsikringsselskabet Qudos Insurance | Foto: New Nordic Advisors
Nicolai Borcher Hansen, topchef i New Nordic Advisors, som ejer forsikringsselskabet Qudos Insurance | Foto: New Nordic Advisors

Det danske forsikringsselskab Qudos Insurance, som er ejet af et investeringsselskab på de britiske kanaløer, er i sidste uge holdt op med at tage nye kunder ind. Det fremgår af en meddelelse på selskabets hjemmeside, som er dateret 18. oktober, og som også er refereret af Økonomisk Ugebrev.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også