FinansWatch

Jarlov presset til at undersøge formand for garantifond for inhabilitet

Flere politikere kræver en redegørelse fra erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) vedrørende formanden for Garantifonden for Skadesforsikring efter skriverier i Økonomisk Ugebrev om mulig inhabilitet.

Rasmus Jarlov | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Flere politikere forventer nu, at erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) indhenter en redegørelse i en sag om formanden for Garantifonden for Skadesforsikring, som beskyldes for inhabilitet. Det skriver Økonomisk Ugebrev.

Formanden er Jesper Rasmussen. Mediet har beskrevet, at han i ni år har drevet personligt selskab og haft nære personlige relationer til Jens Erik Christensen, som har været formand i Husejernes Forsikring og bestyrelsesmedlem i Alpha Insurance, som begge er krakket, og som fonden skal rydde op efter. Desuden skulle Jesper Rasmussens kone have været medejer af Jens Erik Christensens private firma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs