FinansWatch

Forsikringsfirma for politifolk oplever "misforståelser" – men sjældent svindel

NÅR KUNDERNE SNYDER: Forsikringsselskabet Popermos kunder, som blandt andet tæller ansatte ved politiet og domstole, har mere rent mel i posen end andre selskabers kunder. Det mener Popermos direktør, som går i rette med en udtalelse fra Tryg om forsikringssvindel. Selskabet oplever dog "misforståelser", erkender direktøren.

Foto: Colourbox

Da John Rasmussen, der er direktør hos forsikringsselskabet Popermo, for nylig læste en udtalelse fra en leder i forsikringskæmpen Tryg, blev han forundret. Udtalelsen, som fik ham til at hæve øjenbrynene, kom konkret fra en efterforsker fra Danmarks største forsikringsselskab Tryg.

"Vi ser, at det er alle typer i samfundet, der laver forsikringssvindel. Vi ser også direktører, ingeniører, advokater og selv politifolk, som laver svindel," sagde Ali, der er efterforsker i Tryg, hvis fulde navn var udeladt i artiklen af sikkerhedsmæssige hensyn, til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Topdanmark holder udbyttefest

Ved den kommende generalforsamling vil Topdanmark foreslå at uddele, hvad der svarer til 145 pct. af årets overskud. Det er mere, end analytikerne havde regnet med.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs