FinansWatch

VIDEO: Forsikringsdirektør foreslår ” Ribers for forsikringssvindlere”

Forsikringsselskaberne og politiet bør arbejde tættere sammen for at opklare svindel. Men politiet har ikke ressourcerne, lyder det fra Alm. Brand.

FinansWatch har været på besøg hos Alm Brand, hvor skadedirektør, Brian Wahl Olsen, og afdelingschef Brian Egested, fortæller om deres arbejde med forsikringsvindel. Foto: Jan Bjarke Mindegaard.

Det vil være en fordel for både kunder og forsikringsselskaber, hvis politiet langt oftere kunne forfølge selv de store sager om forsikringssvindel.

Men politiet har lige nu hverken tid og ressourcer, og det ærgrer skadedirektør Brian Wahl Olsen hos Alm. Brand:

Alm. Brand: 8 ud af 10 personskadesager med svindel er også socialt bedrageri

Alm. Brand overtaler kunder til at droppe forsikringssvindel

 

*Rubrik ændret 10/8 2018.

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Jyske Realkredit fortsætter udlånsvæksten

Udlånet vokser fortsat hos Jyske Banks realkreditselskab. Frasalget af domicilet i Lyngby i andet kvartal kan dog ikke redde halvårets bundlinje, som lander 30 pct. lavere end for et år siden som følge af nye nedskrivningsregler i første kvartal.

Jyske Bank afleverer lavere indtjening end analytikerne forventede

Jyske Bank kom ud af årets andet kvartal med en mindre indtjening og færre gebyrindtægter, end analytikerne havde forventet. Kvartalet er dog bedre end samme kvartal sidste år. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet igangsætter Silkeborg-banken et stort aktietilbagekøbsprogram. (Opdateret.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere