FinansWatch

Investorer vender tommeltotten nedad på Topdanmark-regnskab

Topdanmark kunne ikke leve op til analytikernes forventninger, og det koster på aktiekursen.

Forsikringskoncernen Topdanmark tjente i andet kvartal 345 mio. kr., mod en bundlinje på 497 mio. kr. i andet kvartal sidste år, og en forventning om at nettoresultat på 368 mio. kr., ifølge Ritzau Estimates.

Det fik aktiekursen til at reagere negativt. Aktien faldt godt fire pct., men kom sig dog lidt, så den ved 13-tiden blev handlet til 299 kr., svarende til et minus på godt 2,5 pct. Der er dog i dag blevet handlet Topdanmark-aktier til både 274 kr. og 290 kr.

Topdanmark blev i andet kvartal især ramt af nogle dyre brandskader. Tidligere har også konkurrenten Tryg advaret om, at det knastørre sommervejr kan føre til flere og dyrere brandskader.

 

Forsiden lige nu

Aberdeen-chef: Vores fusion med Standard Life virker

Der er opnået helt konkrete fordele ved sammenlægningen mellem Aberdeen Asset Management og Standard Life Investments, siger den danske landechef Henrik Kruse til EjendomsWatch. Udfordringer med at levere tilfredsstillende afkast på visse typer produkter er ved at blive løst, lyder det fra investoren med danske ejendomme for et milliardbeløb.

Jyske Realkredit fortsætter udlånsvæksten

Udlånet vokser fortsat hos Jyske Banks realkreditselskab. Frasalget af domicilet i Lyngby i andet kvartal kan dog ikke redde halvårets bundlinje, som lander 30 pct. lavere end for et år siden som følge af nye nedskrivningsregler i første kvartal.

Jyske Bank afleverer lavere indtjening end analytikerne forventede

Jyske Bank kom ud af årets andet kvartal med en mindre indtjening og færre gebyrindtægter, end analytikerne havde forventet. Kvartalet er dog bedre end samme kvartal sidste år. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet igangsætter Silkeborg-banken et stort aktietilbagekøbsprogram. (Opdateret.)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere