FinansWatch

Nyt forsikringsselskab er vokset over 100 pct. på et år

Gefion Insurance er vokset hurtigere end de fleste, men adm. direktør Tonny Anker-Svendsen bedyrer, at der er styr på afdækning og risiko.

Foto: Colourbox

Trods grundlæggelsen i 2014 havde det danske forsikringsselskab Gefion Insurance allerede sidste år præmieindtægter for 1,8 mia. kr. svarende til en stigning på over 100 pct. fra indtægterne i 2016, der lød på 817 mio. kr. Dermed er selskabets indtægter højere end Købstædernes Forsikrings. Den høje vækst bekymrer dog ikke i selskabet. Det skriver Inside Business.

"Væksten er et udtryk for, at det går godt i Gefion, og vi arbejder for, at den kan fortsætte. Dog er det vigtigt at skelne mellem selskabets nettoeksponering og ikke se på bruttoeksponeringen alene. Gefion benytter i vid udstrækning genforsikring til afdækning og spredning af selskabets risiko, hvorfor ca. 80 pct. af bruttorisikoen sendes videre til genforsikringsselskaber som Swiss Re m.fl. Gefion har altid mere end et genforsikringsselskab på programmerne. Herudover afdækkes enkeltrisici og katastrofebegivenheder (ud over 3,5 mio. kr.) også til genforsikringsselskaberne, siger Tonny Anker-Svendsen, adm. direktør og partner i Gefion Insurance, til Inside Business.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs