FinansWatch

Inflation får Tryg til at sætte priserne i vejret

Mens andre forsikringsselskaber endnu afventer udviklingen har Tryg planer om at sætte priser på enkelte produkter op med op til 15 pct. som følge af de seneste måneders kraftige inflation.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Forsikringskæmpen Tryg er ifølge mediet Insidebusiness klar til at varsle kunder om prisstigninger på mellem 8,2 pct. og 15 pct. på indbo- og ulykkesforsikringer.

I kundebrevene begrundes prisstigningerne med stigende lønomkostninger til mekanikere og håndværkere og at prisen på materialer og reservedele også stiger som følge af inflationen.

”Som en stor skadesbehandler har vi holdt inflationen fra døren, så længe det var muligt. Men for at vi fortsat kan være i kontrol med inflationens påvirkning af vores forretning, har vi også været nødt til at gennemføre prisstigninger. Det er et billede, som forbrugerne kan genkende fra mange andre varer, der også stiger, f.eks. i supermarkedet, i detailindustrien og byggebranchen på grund af inflationen, om jo rammer bredt på tværs af brancher i hele Europa,” udtaler Tryg-pressechef Susanne Lindhage til mediet.

Én stor skade trækker regnskabet ned hos If i Danmark

If løfter præmieindtægter og bundlinje - dansk forretning halter lidt efter

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs