FinansWatch

Brancheforening forærer medlemmer cyberforsikringer

700 medlemmer af brancheorganisationen for professionelle transport- og logistikvirksomheder, ITD, har fået foræret en cyberforsikring

Brancheorganisationen for professionelle transport- og logistikvirksomheder, ITD, har indgået en aftale med Tryg om cyberforsikringer. | Foto: Mette Ragner

Landets største forsikringsselskab, Tryg, er leverandør af et større antal cyberforsikringer, som brancheorganisationen for professionelle transport- og logistikvirksomheder, ITD, har valgt at forære sine medlemmer.

I alt har ITD 700 medlemmer med en årlig omsætning på op til 70 mio. kr., og det er dem, der af brancheorganisationen får en cyberforsikring og rådgivning, oplyser Tryg i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs