FinansWatch

Tryg

Hovedejer sætter kurs mod igen at eje over halvdelen af Tryg

Tryg sætter tirsdag gang i et aktietilbagekøbsprogram, som vil bringe hovedejer tættere på ambition om at eje over halvdelen af Tryg, som hovedejeren tidligere har gjort. Storaktionæren skal også selv i markedet for at købe aktier, når Trygs tilbagekøbsprogram er afsluttet.

Tryg-topchef anser prisstigninger for "nok uundgåelige"

Den stigende inflation gør både prisen på materiale og håndværkere dyrere. Forsikringsselskabet Tryg vil derfor ikke afvise prisstigninger, men arbejder ifølge koncernchef Morten Hübbe ”benhårdt” på at holde priserne i ro.

Trygs bundlinje daler

Starten af 2022 har været en stormfuld affære for landets største forsikringsselskab, Tryg. Resultatet før skat daler med godt 400 mio. kr. i forhold til samme periode sidste år, viser nyt kvartalsregnskab.

Tryg håndterede 12.000 stormskader i første kvartal

Stormen Malik står bag 84 pct. af Trygs skadesager i Danmark i årets første tre måneder. Samlet har årets to store stormvejr krævet håndtering af i alt 12.000 skader og kostet koncernen et stort tocifret millionbeløb.

Tryg vil ansætte ukrainere i it-jobs

Det store behov for it-kyndige medarbejdere får forsikringskoncernen til at kigge i retning af de ukrainske flygtninge, som for øjeblikket kommer til Danmark.

1 - 25 af 398

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs