FinansWatch

Topdanmark løber med overbevisende sejr som aktionærejet forsikringsselskab

Årets Finansvirksomhed: Blandt de aktionærejede forsikringsselskaber var det Topdanmark, som i år tog prisen som Årets Finansvirksomhed.

Privatdirektør Carsten Elmose takker kunder og medarbejdere for pris. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard, Watch Medier

Det var en overbevisende sejr for Topdanmark, der i år løb med prisen for Årets Finansvirksomhed blandt de aktionærejede forsikringsselskaber foran Alm. Brand og Tryg, som også begge var nominerede i kategorien.

Det fremgik af begrundelsen fra FinansWatch og EY, som sammen uddelte priserne torsdag eftermiddag i Pressen i JP Politikens Hus.

”Med regnskabet for 2021 har Topdanmark scoret højt på alle parametre. Selskabet har i 2021 opnået en flot combined ratio på 80 pct. – en forbedring på 6 procentpoint i forhold til året før – og en vækst i bruttopræmierne på 5,3 pct. Selskabet har ligeledes den bedste combined ratio set over de seneste fem år,” lød det i begrundelsen.

Den fremhævede også Topdanmarks egenkapitalforrentning, som sidste år var på 31,5 pct. - 14,5 procentpoint højere end året før.

Det var privatdirektør Carsten Elmose, som var mødt op for at modtage prisen.

”Vi er meget, meget glade og stolte over den her pris. Hvis man skal være det bedste aktionærejede forsikringsselskab, skal man levere på tre ting. Det handler om gode kundeoplevelser, tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og levere en god, rentabel forrentning til vores aktionærer.”

”Derfor vil jeg gerne takke og medarbejdere og kunder for det. Jeg håber, at vi kan levere det igen næste år,” sagde han.

Mere fra FinansWatch

Nets vil sælge MitID og NemID

Nets vil være europamester i betalinger, og det betyder, at man vil sælge et andet forretningsområde: Det der står for driften af MitID og NemID. Betalingsvirksomheden er ved at afsøge markedet for en potentiel køber. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs