FinansWatch

Topdanmark åbner for onlinesalg af erhvervsforsikringer

Det skal være lettere at blive kunde i Topdanmark for de mindste virksomheder. Derfor behøver man ikke længere at tale med en assurandør for at købe forsikringer i selskabet.

Monica Diaz, koncerndirektør for Landbrug & Erhverv i Topdanmark | Foto: Topdanmark / PR

Små virksomheder kan nu købe deres forsikringer direkte på Topdanmarks hjemmeside og således undgå at skulle bruge tid på at tale med en assurandør eller mægler. Det skriver Finans.

Ifølge Monica Diaz, koncerndirektør for Landbrug & Erhverv i Topdanmark, er der en stor kundegruppe, der har efterspurgt muligheden for at springe det tidskrævende led med at tale med en sælger over. Ifølge hende er Topdanmark det første danske forsikringsselskab til at tilbyde direkte onlinesalg til virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs