FinansWatch

Topdanmark udvider koncernledelsen

Topdanmark udvider fra i dag koncernledelsen for at skærpe kundefokus og sikre 2025-mål.

Foto: Topdanmark/PR

Topdanmarks topledelsen skal være større for at skærpe fokus på kunderne og for at nå forsikringsselskabets 2025-mål om at udbygge sin markedsposition.

Toppen udvides med tre markedsdirektører, der kommer dertil en direktør for Pris & Analyse, og også HR & Kommunikation får direktør, oplyser Topdanmark i en pressemeddelelse mandag.

"Denne ændring i vores ledelsesstruktur er et vigtigt bidrag til at sikre et endnu stærkere kundefokus i alle vores beslutninger, styrke samarbejdet på tværs af Topdanmark, og sidst men ikke mindst sikre, at vi hele tiden er i stand til at være skarpe i vores prioritering og evner at træffe de rigtige beslutninger," siger Peter Hermann, administrerende direktør i Topdanmark.

Samlet udvides den hidtidige koncerndirektion bestående af administrerende direktør Peter Hermann, finansdirektør Lars Thykier, driftsdirektør Brian Rothemejer Jacobsen og tekniskdirektør Thomas Erichsen, med yderligere fem personer, så koncernledelse bliver på i alt ni personer.

De nye i koncernledelsen er Carsten Elmose, koncerndirektør for Privatforsikringer, Monica Diaz, koncerndirektør for Landbrug- og Erhvervsforsikringer, Vivian Byrholt, koncerndirektørfor Topdanmark Liv & Pension, Henrik Orloff, koncerndirektør for analyse og Louise Hørdum, koncerndirektør for HR & Kommunikation.

Ændringen træder i kraft i dag.

Aktien stiger 1,6 pct. mandag eftermiddag til 298,60 kr.

Mere fra FinansWatch

Valgkampen var smal og hård - nu skal bestyrelsen i P+ have fokus på hele medlemsskaren

Uenighed er en del af et sundt medlemsdemokrati, men når man samles i en bestyrelseslokale er der ikke plads til særinteresser. I stedet skal fokus være på hele medlemsskaren. Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i pensionskassen P+, Kim Duus, der efter en konfliktfyldt valgkamp til fire poster i pensionskassens bestyrelse nu skal have skabt fælles fodslag.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs