FinansWatch

Topdanmark: "Vi investerer virkelig voldsomt i øjeblikket i digitale kilder"

Droner i stedet for fysiske medarbejdere og rundvisninger via video. Det er nogle af de digitale værktøjer, som erhvervsafdelingen i Topdanmark har taget i brug, når de kigger på kundernes risiko.

Monica Diaz | Foto: PR/Codan

Coronarestriktionerne sat en kæp i hjulet på forsikringsselskabernes risikoingeniører, der normalt rejser fysisk rundt til erhvervskunder. Det har fået erhvervsafdelingen hos forsikringsselskabet Topdanmark til at tænke i nye, digitale baner. Det skriver Børsen.

For eksempel kan en drone sendes afsted på virksomhedsbesøg i stedet for en medarbejder i kød og blod. Og man kan gennemgå virksomhedernes lokation via video. Sådan lyder det fra Topdanmarks erhvervsdirektør, Monica Diaz.

"Vi investerer virkelig voldsomt i øjeblikket i digitale kilder," siger Monica Diaz, der har "igangsat en ret voldsom acceleration i brugen af digitale værktøjer, når vi ser på kundernes risiko."

Corona vil efterlade spor i fremtidens Topdanmark: "Den gamle normal var ikke verdensklasse"

Topdanmark udsteder ny gæld for en halv milliard 

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs