FinansWatch

Topdanmark: "Vi investerer virkelig voldsomt i øjeblikket i digitale kilder"

Droner i stedet for fysiske medarbejdere og rundvisninger via video. Det er nogle af de digitale værktøjer, som erhvervsafdelingen i Topdanmark har taget i brug, når de kigger på kundernes risiko.

Monica Diaz | Foto: PR/Codan

Coronarestriktionerne sat en kæp i hjulet på forsikringsselskabernes risikoingeniører, der normalt rejser fysisk rundt til erhvervskunder. Det har fået erhvervsafdelingen hos forsikringsselskabet Topdanmark til at tænke i nye, digitale baner. Det skriver Børsen.

For eksempel kan en drone sendes afsted på virksomhedsbesøg i stedet for en medarbejder i kød og blod. Og man kan gennemgå virksomhedernes lokation via video. Sådan lyder det fra Topdanmarks erhvervsdirektør, Monica Diaz.

"Vi investerer virkelig voldsomt i øjeblikket i digitale kilder," siger Monica Diaz, der har "igangsat en ret voldsom acceleration i brugen af digitale værktøjer, når vi ser på kundernes risiko."

Corona vil efterlade spor i fremtidens Topdanmark: "Den gamle normal var ikke verdensklasse"

Topdanmark udsteder ny gæld for en halv milliard 

Mere fra FinansWatch

Førende kryptoplatform vil børsnoteres

Kryptovalutaplatformen Coinbase har ansøgt om at blive noteret på Nasdaq i USA. Selskabet omsatte for cirka 8 mia. kr. sidste år, viser selskabets første offentliggjorte regnskabstal nogensinde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs