FinansWatch

Gjensidige holder øje med inflation – men holder priserne i ro for nu

Stigende udgifter til materialer og lønninger er med til at presse skadeudgifter opad, men det får ikke Gjensidige til at skrue på priserne – i hvert fald ikke endnu. Den danske del af forretningen kan notere vækst i præmieindtægterne i nyt regnskab.

Mats C. Gottschalk, koncerndirektør for Gjensidige i Danmark. | Foto: Gjensidige/PR

Når en skade skal udbedres på et forsikringsselskabs regning, så er der et opadgående pres på omkostningerne fra flere fronter. Det kan man også mærke hos Gjensidige, som onsdag har præsenteret regnskab for tredje kvartal.

"Prisen på særligt byggematerialer er steget rigtig meget. Det er en global udfordring, men det påvirker også os i Norden, hvor vi også ser et lønpres. Summen af det kan være med til at drive inflation," siger Mats C. Gottschalk, koncerndirektør for Gjensidige i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs