FinansWatch

Gjensidige

Sofie forsker i Gjensidige-kundernes adfærd

Finanssektorens nye ansigter: Brugen af data breder sig i forsikringsselskaberne, og en af dem, der sidder og arbejder med det, er Sofie Kongsmark Madsen, der sidder i marketingafdelingen og beskæftiger sig med kundedata.

Gjensidige blæser til vækst på privatkundemarkedet

Privatkundeforretningen har ikke nået de vækstrater, som Gjensidige har som ambition, fortæller selskabets koncerndirektør. Men et endeligt afsluttet partnerskab med Nykredit, nyt kernesystem og nye partneskaber vil give højere vækstrater fremover, lyder det.

Storskader skæmmer Gjensidiges danske regnskab

I første kvartal faldt Gjensidiges forsikringstekniske resultat for den danske forretning på grund af ekstraordinære storskader. Til gengæld steg præmieindtægterne, blandt andet på grund af integrationen af Nem Forsikring.

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Varde Kommune stævner forsikringsselskab for millionbeløb

Den vestjyske kommune kan ikke blive enige med sit forsikringsselskab om, hvem der skal dække fugtskader på nyt byggeri, som en vinterstorm medførte, og har nu stævnet selskabet. "Vi er klar til at gå hele vejen," lyder det fra direktør i Varde Kommune.

1 - 25 af 99

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs