FinansWatch

Storspillere har fået baghjul på markedet for sundhedsforsikringer

Codans præmieindtægter inden for sundhedsforsikringer er siden 2008 faldet markant i et ellers voksende marked. Erhvervsdirektør Camilla Amstrup forklarer det bl.a. med foriskringsselskabets udskiftning af it-system.

Camilla Amstrup, erhvervsdirektør i Codan | Foto: PR/Codan

Da markedet for sundhedsforsikringer i 2008 endnu var ungt sad Codan, Danica og Topdanmark på flæsket med markedsandele inden for produktet på henholdsvis 21. 20 og 15 pct., men i dag er disse markedspositioner skrumpet gevaldigt ind. Codans andel af markedet var i 2020 således reduceret til 5 pct., mens Danica og Topdanmarks markedsandele var henholdsvis 10 og 8 pct. Det skriver Børsen.

Faktisk er Codan præmieindtægter på sundhedsområdet – på trods af at markedet i perioden er mere end fordoblet – faldet fra 196 mio. kr. i 2008 til 124 mio. kr. sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs