FinansWatch

Codan-topchef tror på fortsat globalt vindeventyr trods udskiftning af ejer

Den unikke position, som Codan sidder på i markedet for vindenergi, er ikke truet af, at man med Alm. Brands overtagelse ikke længere har en international ejer, mener adm. direktør Christian Baltzer. Han har brugt tvungen udskiftning af nøglemedarbejdere til at revurdere strategien på området.

Adm. direktør Christian Baltzer er stolt over, at Codan er involveret i ni ud af ti europæiske havvindmølleparker | Foto: PR/Codan

Den forbedrede lønsomhed, som Codan med onsdagens kvartalsmeddelelse har kunnet fremlægge, giver rum til at jagte vækst. Og det skal bl.a. ske inden for markedet for forsikring af havvindmølleparker, som Codan i forvejen er global markedsleder på.

"Markedet for vindenergi er fortsat et område med stigende vækst, og det har en afsmittende effekt på efterspørgslen efter forsikring," siger Christan Baltzer, adm. direktør i Codan Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs