FinansWatch

Nøglemedarbejdere forlader Codan op til Alm. Brand-overtagelse

Chefen for Codans CRE-forretning, Brendan Reed og flere af hans nærmeste medarbejdere, forlader Codan til fordel for det europæiske forsikringsagentur RiskPoint.

Foto: Entelios

Forsikringsselskabet Codan har gennem flere år formået at bygge en førende forretning op omkring forsikringer til vindmølleindustrien, men op til det forventede salg af Codan til Alm. Brand begynder flere af forretningsbenets nøglemedarbejdere at finde andre jobs, skriver erhvervsmediet Insidebusiness.

Den såkaldte CRE-forretning, der blandt andet omhandler vindmølleindustrien, har for nylig mistet chefen for forretningsbenet, Brendan Reed, til det europæiske forsikringsagentur Riskpoint.

Med sig har han taget fire af sine nærmeste medarbejdere.

"Det er altid ærgerligt, når dygtige medarbejdere søger andre steder hen. Men sådan er gamet i så specifik en branche og et marked i så stor vækst. Vi ved, at der er stor efterspørgsel i markedet efter medarbejdere med disse kompetencer," lyder det i en skriftlig meddelelse til Insidebusiness fra Codan.

Codan henter ny direktør for at styrke forretning indenfor vedvarende energi

Codan har forbedret vigtigt nøgletal markant i første halvår 

Mere fra FinansWatch

Nykredit betaler erstatning til swapkunder

Der blæser nye vinde hos Nykredit, når det kommer til en lang række kunder med en renteswap. Finanskoncernen udbetaler erstatning til kunderne for de tab, som Nykredit selv har påført dem.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs