FinansWatch

Codan-topchef efterspørger større fleksibiltet til hjemmearbejde i arbejdsmiljøloven

Dansk erhvervsliv kan skabe sig en konkurrencefordel ved hjemmearbejde, men arbejdsmiljøloven hæmmer potentialet, lyder det fra adm. direktør Christian Baltzer fra Codan.

Christian Baltzer har indført en ordning, hvor Codan-medarbejderne kan vælge at arbejde to-tre dage hjemme om ugen | Foto: PR

Det er alt for rigide regler for hjemmearbejde i arbejdsmiljøloven, hvis du spørger Christian Baltzer, adm. direktør i Codan Danmark. Loven bør snarere stille krav til, at virksomhederne stiller redskaber til et godt arbejdsmiljø – også på hjemmearbejdspladsen – i stedet for som nu at være en "tjekliste af fysiske forhold", som forsikringsdirektøren beskriver det. Det skriver Finans.

"Arbejdsmiljøloven er tydeligvis forældet og lavet til en virkelighed, hvor folk er på kontoret hver dag. Der står næsten edb-maskiner nævnt i den. Den er ikke særlig moderne eller tidssvarende," siger Christian Baltzer til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Bankerne trækker sig mere og mere fra drilling og olie

For selskaber som Odfjell Drilling er det blevet en krævende opgave at overtale bankerne til at komme med ny finansiering. Bankerne fortsætter med at trække sig fra oliesegmentet, da "mange selskaber fortsat er i en udfordrende situation," siger Nordea-chef.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs