FinansWatch

Codan udvider aftale med brancheforening for bilforhandlere

Codan har i godt et år samarbejdet med brancheforening for bilforhandlere om forsikringer til private, og nu udvides samarbejdet til også at dække erhvervsforsikringer for foreningens medlemmer.

Foto: Mathias Svold/ERH

Forsikringsselskabet Codan og Dansk Bilforhandler Union (DBFU), der er brancheforening for 200 forhandlere af brugte biler, knytter tættere bånd, efter parterne indgik en aftale i 2019. Det oplyser Codan i en pressemeddelelse.

Hidtil har samarbejdet betydet, at DBFU's medlemmer har kunnet tilbyde bilforsikringer fra Codan til private. Nu udvides samarbejdet til også at dække erhvervsforsikringer, så bilforhandlerne, der er medlem af DBFU, selv kan blive forsikret. Forsikringerne dækker blandt andet bilforhandlernes værksteder, løsøre og bygninger, ligesom forsikringer mod arbejdsskader og cyberkriminalitet er på menukortet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs