FinansWatch

Codan varsler nye produkter i Privatsikring

Codans aftale med Nykredit indebærer investeringer i digitalisering og i udviklingen af nye produkter. Adm. direktør i Codan, Christian Baltzer løfter lidt af sløret for, hvilke produkter parterne overvejer at lancere.

Christian Baltzer er adm. direktør i Codan. | Foto: PR

Som et led i aftalen om, at Nykredit bliver partner i fællesskabet om Codans datterselskab, Privatsikring, har Codan lovet at investere 100 mio. kr. i at udvikle samarbejdet. De penge skal dels gå til øget digitalisering, fortæller Christian Baltzer, der er adm. direktør i Codan, til FinansWatch.

"Det, pengene primært skal bruges til, er at gøre det enkelt at være kunde i Privatsikring. Det vil sige, at vi skal se på integrationen med mobilbankerne, de produktsammensætninger, man har, den måde, man kan anmelde sine skader og se, hvilke forsikringer man har. Hele den oplevelse skal vi gøre så enkel som overhovedet muligt. Det skal man integrere med en masse banker og deres mobilplatforme," siger han.

En del af pengene skal dog også bruges til at udvikle nye produkter, som Lopi-bankerne, Spar Nord og Nykredit kan have på hylderne, når de skal sælge Privatsikrings produkter til kunderne.

"Der er nogle produkttilbud, som vi godt kan bruge flere kræfter på sammen med vores nye partnere. Nykredit sætter en høj ambition for, hvad de godt vil have til boligejerne. Det er at lave nogle gode, innovative produkter sammen med Nykredit og de andre banker," siger Christian Baltzer.

Han håber, at Codan på længere sigt vil få alle de boligkunder ind, som har deres realkreditlån i Nykredits realkreditselskab, Totalkredit, som også distribueres af en lang række af de banker, der er medlem af Lokale Pengeinstitutter. Det drejer sig om cirka halvdelen af alle boligejere.

Der er dog også flere andre tilbud på vej, forklarer Christian Baltzer.

"Vi kigger på flere forskellige ting. Jeg tror, der er nogle unikke koncepter til de formuende kunder, vi gerne vil kigge på. Hvis du er ny boligejer, har du også nogle andre behov, end hvis du har været boligejer i lang tid," siger han.

Desuden vil Codan også undersøge muligheden for at lave nye produkter på erhvervsområdet.

"Vi kan se inden for SMV-segmentet, at vi kan skabe nogle løsninger, som er meget mere intuitive og lette for kunderne at få adgang til, så de kan blive forsikret jhurtigere og lettere. Til sidst ser vi også ind i, at vi gerne vil udvikle et moderne landbrugsprodukt til de lidt mindre hobbylandbrug," siger han.

Nykredit har sagt farvel til sin samarbejdsaftale med Gjensidige for at gå med i samarbejdet omkring Privatsikring.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs