FinansWatch

Codan overtager 200 bilforhandleres forsikringer fra Alka

Dansk Bilforhandler Union, der organiserer 200 brugtvognsforhandlere, har vendt Alka ryggen, da man mener, at Codan har mere fokus på bilforhandlerne.

Mads Foged, privatdirektør i Codan. Foto: PR/Codan

Forsikringsselskabet Codan skal til at arbejde sammen med 200 bilforhandlere i Dansk Bilforhandler Union (DBFU) om bilforsikringer. Partnerskabsaftalen var tidligere sammen med Alka.

Det fortæller DBFU's direktør, Karl-Ove Pedersen, til Ritzau Finans.

"Vi har indtil nu arbejdet sammen med Alka. Men vi havde brug for en partner, der har mere fokus på bilforhandlerne. Codan har afsat medarbejdere til at tage ud til vores medlemmer," siger Karl-Ove Pedersen.

De 200 bilforhandlere, der er medlem af DBFU, kan nu fremover tilbyde kunderne en DBFU-bilforsikring fra Codan.

DBFU's medlemmer sælger mere end 50.000 brugte biler årligt, hvilket vil sige, at mere end hver tiende brugte bil bliver solgt af DBFU's medlemmer.

"Vi er rigtig stolte af partnerskabsaftalen med DBFU, der fordobler antallet af bilforhandlere, som sælger vores bilforsikringer. DBFU og Codan er kommercielt et rigtig godt fit, for DBFU repræsenterer et kvalitetsstempel i forhold til brugtbilsforhandlere med et gennemgående fokus på forbrugernes rettigheder og tillid," siger Mads Foged, der er privatdirektør i Codan, i en pressemeddelelse.

Alka er ejet af Tryg, der i december 2017 købte selskabet.

Codan indgår samarbejde med Dansk Blindesamfund

Codan blander kortene i ledelsen – chef for banksamarbejde bliver privatdirektør

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere