FinansWatch

Alm. Brand fortsætter med at snitte forretningen til med salg af pensionsben

En pensionsforretning fattigere og et forsikringsselskab rigere går Alm. Brand – efter planen – fremtiden i møde. Og dermed har Alm. Brand den størrelse og det fokus, som selskabet skal have fremover, lyder det fra adm. direktør.

Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør, Alm. Brand. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Banken er blevet solgt, organisationen ændret, forsikringsgrenen står til at blive – i hele træskolængder – fordoblet, og pensionsbenet får ny ejer.

Omtrent sådan ser status ud for Alm. Brand, som de seneste år har snittet profilen markant til bl.a. med salget af Alm. Brand Bank og det varslede køb af Codans danske forretning. Fredag kom transformationen så et skridt videre, da Alm. Brand kunne meddele, at pensionsforretningen Alm. Brand Liv og Pension er blevet solgt for 1,1 mia. kr. til Nordic I&P.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs