FinansWatch

Alm. Brand-direktør ser pensionsovervejelser som naturlige efter banksalg og Codan-køb

Kursen for Alm. Brand-skuden er med købet af Codan sat mod at blive en større spiller på forsikringsmarkedet, mens bankforretningen allerede er solgt fra, og fremtiden for pensionsdelen af selskabet er nu i spil.

Rasmus Werner Nielsen har været adm. direktør for Alm. Brand siden 2019 og var før da finansdirektør samme sted. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Forsikring er blevet en større del af Alm. Brands forretning. Alm. Brand Bank er blevet solgt til Sydbank, og Codan, som er ligeligt ejet af Tryg og Intact, er på vej ind under Alm. Brands vinger.

De planker bliver forlænget med dagens melding om, at Alm. Brand overvejer, hvad fremtiden skal byde på for pensionsforretningen Liv & Pension, lyder det fra adm. direktør Rasmus Werner Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs