FinansWatch

Alm. Brand vil sænke medarbejdertallet med 400 efter køb af Codan

Over de kommende år skal Alm. Brands køb af Codan betyde, at de to selskaber samlet set skal have færre medarbejdere. I alt vil Alm. Brand hente synergier for 600 mio. kr. i 2025.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Alm. Brand køber Codan for en pris på 12,6 mia. kr., og den nye ejer sigter efter at hente synergier for 600 mio. kr. årligt, når de er fuldt indfasede i 2025.

En del af besparelserne vil komme fra, at antallet af medarbejdere skal være lavere. De to selskaber har i dag samlet set omkring 2400 medarbejdere – 1400 hos Alm. Brand og 1000 hos Codan i hele træskolængder. Det tal skal bringes ned til 2000 gennem bl.a. naturlig afgang i løbet af de kommende år, lød det fra Alm. Brand på et konferenceopkald fredag eftermiddag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs