FinansWatch

Alm. Brand vil sænke medarbejdertallet med 400 efter køb af Codan

Over de kommende år skal Alm. Brands køb af Codan betyde, at de to selskaber samlet set skal have færre medarbejdere. I alt vil Alm. Brand hente synergier for 600 mio. kr. i 2025.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Alm. Brand køber Codan for en pris på 12,6 mia. kr., og den nye ejer sigter efter at hente synergier for 600 mio. kr. årligt, når de er fuldt indfasede i 2025.

En del af besparelserne vil komme fra, at antallet af medarbejdere skal være lavere. De to selskaber har i dag samlet set omkring 2400 medarbejdere – 1400 hos Alm. Brand og 1000 hos Codan i hele træskolængder. Det tal skal bringes ned til 2000 gennem bl.a. naturlig afgang i løbet af de kommende år, lød det fra Alm. Brand på et konferenceopkald fredag eftermiddag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs