Alm. Brand får over 500 henvisninger fra Sydbank om ugen

"Det overgår de største forventninger," siger topchef i Alm. Brand om nyt samarbejde med Sydbank.
Foto: Stine Tidsvilde
Foto: Stine Tidsvilde

Partnerskaber er vejen frem og kommer til at spille en stor rolle for Alm. Brand, efter koncernen har solgt sin bankforretning til Sydbank.

Det siger koncernens direktør, Rasmus Werner Nielsen, efter Alm. Brand er kommet med regnskab for fjerde kvartal 2020 torsdag morgen.

"Vi har i '20 startet den nytænkning i Alm. Brand, der er omkring partnerskaber, og vi er kommet rigtigt godt fra start. Henvisningerne fra Sydbank strømmer faktisk ind, og så er det selvfølgelig vigtigt, at vi kan levere på de ting fremadrettet," siger topchefen til Ritzau Finans.

Sydbank købte Alm. Brand Bank for lidt over 1,8 mia. kr. sidste år - og med i købet fik Sydbank 55.000 kunder fra Alm. Brand Bank. Og det ser ud til, at salget og samarbejdet er kan blive en god forretning på flere planer:

"Vi har konkrete tal på samarbejdet med Sydbank - og det, jeg kan sige, er, at det overgår de største forventninger. Vi ligger her i slut januar og start februar på over 500 henvisninger om ugen. Og det er vi godt tilfreds med," siger Rasmus Werner Nielsen.

"Det her overgår forventningerne - og det er rigtigt flot. Det er en win-win for begge parter - og det er jo det, partnerskaber går ud på," påpeger direktøren.

Ifølge Rasmus Werner Nielsen er Sydbank et godt match:

"Sydbank er det perfekte eksempel på, hvordan vores kunder fremover vil få det store overblik over deres økonomi og forsikring på én gang og i én løsning," siger han.

Nytænkning for bilforsikringer

Alm. Brand har også lavet en samarbejdsaftale med VW Semler Finans Danmark. Og her kommer der nyt i løbet af foråret:

"Jeg glæder mig rigtigt meget til vores samarbejde med VW Semler, der er Danmarks største bilforhandler, og hvor vi her i foråret kommer til at lancere løsninger, som ikke er set før. Når du køber din bil, kan du - inden du kører ud over fortovet - have swipet dig til en bilforsikring," siger Rasmus Werner Nielsen.

"Det er noget, der er unikt, så det ser vi rigtigt meget frem til," siger direktøren.

Tilsyn ønsker forsigtighed: Alligevel overgår Alm. Brand egen udbyttepolitik og deler ud for både 2019 og 2020 

Alm. Brand-topchef smyger sig uden om opkøbs-spørgsmål

Alm. Brand har medvind på forsikringsdriften og er klar med nyt udbytte 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også