Topchefvikar krævede straks fuld kontrol af bestyrelsen – nu skal ny plan ud at flyve

Det var ikke nok for Rasmus Werner Nielsen bare at holde gryden i kog, da han blev indsat som midlertidig topchef for Alm. Brand. Han ser i interview tilbage på tiden, hvor hans rolle var uafklaret, og hvor vikaren krævede styrepinden for at sætte en klar retning. Topchefen vil efter corona-krisen sætte fuld gas på ny plan.

Rasmus Werner Nielsen krævede straks tøjlerne, da han blev tilbudt posten som midlertidig topchef i Alm. Brand. Han blev siden fastansat i stillingen | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Da Rasmus Werner Nielsen i efteråret 2019 blev udnævnt som midlertidig topchef i Alm. Brand, tog han lynhurtigt styring med selskabet frem for at nøjes med at drifte det, til der var fundet en permanent løsning på direktørposten.

Efter tre måneder lancerede han i januar en større plan, der indbefattede en række omkostningstiltag såsom fyringer og filiallukninger og en omorganisering af ledelseslaget, ligesom Rasmus Werner Nielsen satte en række klare økonomiske mål for fremtiden. Desuden udtalte han, mens han stadig blot var midlertidigt udpeget på topchef-posten, at han havde til hensigt at leve planen ud og få den til at flyve.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement