FinansWatch

Forsikring

Advokat undrer sig over tavshed fra Tryg

Forsikringsselskabet Trygs kamp med Forbrugerombudsmanden om prisstigninger er så vigtig for investorerne, at markedet skal orienteres bedre, lyder det fra en advokat. Tryg selv afviser påstanden.

Tryg-ejer opfylder ønske og ændrer bestemmelser

Forsikringsselskabet Tryg har bedt sin ejer, Tryghedsgruppen, om at ændre i formålsbestemmelserne for at kunne udvikle forsikringsvirksomhedens forretningsområder. Et ønske, som Tryghedsgruppen på et repræsentantskabsmøde har opfyldt.

Tryg falder efter kritik af prisstigninger

Tryg-aktien tager et lille dyk, efter at Forbrugerombudsmanden har vurderet, at Tryg har handlet i strid med aftaler med kunderne, når forsikringsselskabet har hævet priser uden at varsle det. Ifølge vagthunden har kunderne krav på tilbagebetaling.

Stor vækst får Købstædernes Forsikring til at oprette ny direktørstilling

Louise Foldager har længe været chef for både jura, compliance og HR i Købstædernes Forsikring. Men stor vækst betyder, at man nu ændrer det interne setup og opretter nye chefstillinger med Louise Foldager som direktør. Den udnævnte direktør er ikke længere en "enmandshær", som hun var, da hun begyndte i forsikringsselskabet.

Gjensidige græder tørre tårer over afbrudt Nykredit-samarbejde

Et partnerskab skal gå begge veje og give konkurrencekaraft. Gør det ikke længere det, er det bedre at gå hver til sit, lyder meldingen fra Gjensidiges danske topchef, Mats C. Gottschalk. Tirsdag morgen kom det frem at Gjensidiges mangeårige samarbejdspartner Nykredit har valgt at træde ind i et forsikringssamarbejde med Codan, Spar Nord og en række lokalbanker og dermed opgiver samarbejdet med Gjensidige.

Codan varsler nye produkter i Privatsikring

Codans aftale med Nykredit indebærer investeringer i digitalisering og i udviklingen af nye produkter. Adm. direktør i Codan, Christian Baltzer løfter lidt af sløret for, hvilke produkter parterne overvejer at lancere.

Partnerskabers farvel koster hos Topdanmark

Selvom et nyt partnerskab med Nordea går bedre end ventet, så koster det stadig for Topdanmark, at Danske Bank valgte at gå til konkurrenten Tryg. Også en partnerskabsaftale med Sydbank er under afvikling.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere