FinansWatch

Forsikring

Norsk forsikringsdirektørs retur til København slutter ringen

Den nye chef for Gjensidige i Danmark har kun arbejdet syv år inden for forsikring. Men en lang international karriere inden for corporate finance med børsintroduktioner og fusioner og opkøb har klædt den økonomiuddannede nordmand på til chefstillinger i forsikringsbranchen.

Dansk forsikringsfirma har økonomiske kvaler: Stopper med at tage nye kunder ind

Det danske forsikringsselskab Qudos Insurance er ifølge samarbejdspartneren Frida Forsikring i en så "økonomisk presset situation," at det ikke længere tager nye kunder ind. Selv lyder det fra ejeren, et investeringsselskab på de britiske kanaløer, at man er ved at restrukturere selskabet, og at man fortsat ser muligheder i det nordiske forsikringsmarked.

Tryg ramt af fabriksbrand til 100 millioner

En fabriksbrand ude i Europa har kostet Tryg 100 mio. kr., hvilket har været med til at løfte forsikringsselskabets udgifter til storskader markant. Samtidig er antallet af landbrugsbrande steget med 400 pct.

Lavere resultat i vente hos Tryg trods toplinjevækst

Der vil være fremgang i premieindtægterne hos Tryg i tredje kvartal, men som følge af et højere skadesniveau vil resultatet af forsikringsdriften være lavere. Det viser estimater indsamlet af Ritzau Estimates fra seks analytikere.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere