FinansWatch

Forsikring

Trængsel i svingdøren hos forsikringspilleres fælles selskab

Købstædernes Forsikring har lige forladt ejerkredsen i Nærsikring, mens et andet er på vej ud. Til gengæld har Nærsikring indgået en tegningsaftale med et af landets største kundeejede selskaber. "På sigt kunne det være blevet en bekymring, hvis vi ikke fik andre ind," lyder det fra Nærsikrings formand.

Minister affejer forsikringslobbys kritik af garantilov

Forsikring & Pension har rettet kritik mod dele af regeringens lovforslag til reglerne om skadeforsikringsselskabernes garantifond. Men erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) ser ingen grund til at trække forslagene tilbage.

Yderligere opkøb skal skabe balance i Trygs norske portefølje

Trygs koncernchef, Morten Hübbe, glæder sig over, at forsikringsselskabet ser tegn på fremgang på det norske marked efter nogle hårde år. Han er dog ikke færdig med at foretage opkøb, der blandt andet skal sikre en mindre eksponering mod den vestlige del af landet.

Derfor kommer Trygs regnskab altid ud som et af de første

Trygs regnskab er næsten altid et af de første, der bliver offentliggjort i den finansielle sektor. Trygs topchef, Morten Hübbe, forklarer nu over for FinansWatch, hvorfor det er et fokuspunkt i Tryg at få sendt regnskaberne hurtigt ud.

Mærsk satser på forsikring

Mærsk vil have skrevet forsikring ind i selskabets forretningsbeskrivelse på den forestående generalforsamling. Det kan blive et potentielt stort forretningsben, lyder det fra analytiker.

Alm. Brand-direktør skifter til Topdanmark

Topdanmark har fundet en afløser for fyrede Marianne Wier som koncerndirektør for teknologi og innovation i Thomas Erichsen, der kommer fra en lignende stilling hos konkurrenten Alm. Brand.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere