FinansWatch

Forsikring

"Særskat varsler et farligt skred i dansk politik"

”Det er udtryk for en mageløs bøllemetodik, der varsler et farligt skred i dansk politik,” når regeringen vil finansiere den såkaldte Arne-pension med et samfundsbidrag eller en særskat på finansielle virksomheder, harcelerer Liberal Alliances Alex Vanopslagh i et debatindlæg.

Storme sendte centralt nøgletal i den forkerte retning for Alm. Brand

Alm. Brands combined ratio fik et skub opad – og dermed i den forkerte retning – af storme, som ramte landet i begyndelsen af året. Gynger og karruseller får Alm. Brand til at fastholde forventningerne til hele året, men koncernen skruer op for resultatet i kerneforretningen.

F&P-direktør peger på skævhed i Arne-skats betydning for forsikringsselskaber

Forslaget om en forhøjet skattesats for finansielle virksomheder rammer i princippet bredt, men i praksis bliver nogle virksomheder ramt hårdere end andre, lød det fra F&P’s adm. direktør under en høring onsdag. Både han og Finans Danmarks adm. direktør pegede også på konkurrencefordel til udenlandske aktører.

Antallet af forsikringsklager falder igen til lavt niveau

Efter et mindre skvulp i 2020 faldt antallet af klager over forsikrings- eller pensionsselskaber til Ankenævnet for Forsikring igen sidste år. Ifølge F&P er klageniveauet et konkurrenceparameter, som holder selskaberne på tæerne. I LB Forsikring kan man næsten ikke komme længere ned, mener skadedirektør.

Alm. Brand tilføjer nyt efternavn

Fremover vil forsikringskoncernen Alm. Brand kalde sig Alm. Brand Group. Navnet skal bruges til at skabe en ny koncernidentitet, der indeholder de tre kundevendte brands Alm. Brand, Codan og Privatsikring.

1 - 25 af 3172

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs