FinansWatch

Forsikring

Minister: Ja, staten har overtaget den private garantifond for skadeforsikring

I et svar til Folketinget erkender erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) nu blankt, at staten har overtaget den tidligere private Garantifonden for skadeforsikringsselskaber. Det kommer helt bag på flere partier, fordi de har vedtaget en lovændring, der fortsat kalder fonden for "privat". Ministeren vil nu foreslå endnu en lovændring.

Alm. Brand klar til flere opkøb

Efter tab på næsten fem mia. kr. på finanskrisen er Alm. Brand klar til at sætte gang i væksten med købet af Saxo Privatbank. Og topchef Søren Boe Mortensen åbner op for flere opkøb inden for både bank, forsikring og pension, siger han til Børsen.

Alm. Brand-boss holder datacentraler på pinebænken efter opkøb

To datacentraler skal i den kommende tid slås om Alm. Brand, der efter købet af Saxo Privatbank skal samle de to bankers systemer på samme datacentral. Vi træffer en beslutning snart, siger Alm. Brand-direktøren. Opkøbet betyder i øvrigt færre ansatte og lukning af filialer.

Så meget betaler finanssektorens 25 største selskaber i skat

Danske finansvirksomheder står for en betydelig del af den samlede selskabsskattebetaling, viser de åbne skattelister for 2016. Hos landets største bank er skattebetalingen gået væsentligt frem, mens en udenlandsk forbrugsbank lander højt på listen over de største skattebetalere i finanssektoren.

Medie: Tvivl om Tryg får godkendt Alka-køb

Rådgiver mener, at Trygs køb af Alka kan være "problematisk", og at det langt fra er sikkert, at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen nikker ja til overtagelsen, skriver Inside Business.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere