FinansWatch

Forsikring

Finansforenings lobbyister styrer uden om medierne i jagten på indflydelse

NÅR FINANSSEKTOREN LOBBYER: Forsikring & Pension undgår medierne i forsøget på at få gennemslagskraft med sit lobbyarbejde. I stedet opererer brancheorganisationen bag kulisserne på at skabe relationer til beslutningstagerne på Christiansborg og blandt sine øvrige interessenter, fortæller Jacob Winther, direktør for public affairs og kommunikation i F&P.

Efter skuffende salgstal: Alm. Brand nedlægger prestigeprojekt efter to år

Danmarks fjerdestørste forsikringsselskab lancerede i 2017 et nyt koncept for at få fat i de unge forbrugere, men det er nu lagt i graven. "Jeg har ikke mistet troen på at fange de unge – eller folk i almindelighed – med en digital løsning. Vi har bare ikke fundet det rigtige håndtag endnu," lyder det fra Alm. Brand-direktør.

Forsikringsselskaber taber på helbredsforsikringer

Flere forsikringsselskaber satser på nye helbredsrelaterede forsikringer som tand- og børneforsikring, men området er stadig tabsgivende, skriver Insidebusiness. Markedet er under opbygning, lyder det fra branchen.

Efter skarpe trusler i valgkampen: Finanslobby skal charmere nye magthavere fra svært udgangspunkt

NÅR FINANSSEKTOREN LOBBYER: Efter en valgkamp, der bød på krav om nye regninger og yderligere regulering til finanssektoren, står branchen over for en stor lobbyopgave. Men det bliver svært, da sektorens omdømme hænger i laser, og fordi det er sværere at overbevise politikere til venstre for midten om sektorens dagsorden, lyder det fra flere sider. FinansWatch ser i ny serie nærmere på lobbyisme i finanssektoren.

Ny forsikringsformand vil have flere ansatte i tilsynet

Udenlandske forsikringsselskaber i hobetal melder sig ind i garantifond. Derfor er der behov for flere hænder i Finanstilsynet til at holde dem i ørerne, lyder det fra formand for forening af kundeejede forsikringsselskaber.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere