FinansWatch

Forsikring

Unge har ikke styr på forsikringen

Få unge ved, hvordan de er dækket økonomisk, hvis ulykken rammer, og de mister evnen til at arbejde, viser ny undersøgelse. Meget bekymrende, mener eksperter.

Forsikringsfond stævner selskaber i jagt på 96 mio. kr.

Garantifonden for skadeforsikringsselskaber har valgt at stævne selskaberne bag Husejernes Forsikring, som sidste år gik konkurs. Det skriver DR. Målet er, at få de cirka 96 mio. kr., fonden har udbetalt til skadesramte kunder i selskabet, tilbage.

Ny vicedirektør i tilsynet har tre klare fokuspunkter

Selvom Carsten Brogaard aldrig har haft deciderede planer for sin karriere, er han nu alligevel strøget til tops hos finanssektorens magtfulde vagthund. FinansWatch har taget en snak med tilsynets nye vicedirektør om, hvilke ting han vil holde særligt øje med blandt pensions- og forsikringsselskaberne.

Topchef efter salg: "Det er en kæmpe lettelse"

Efter en hård salgsproces på syv måneder er direktør for Forsikringselskabernes Datacentral (FDC), Birthe Elkjær, lettet over at nå målet. Datacentralen bliver overtaget af det hollandske it-selskab Total Specific Solutions, hvilket giver nye muligheder, fortæller hun.

Her er de bedste og dårligste danske finansaktier i 2017

De danske finansaktier har generelt klaret sig dårligere end de børsnoterede danske aktier i 2017. Men en særlig gruppe af finansselskaber har været en gylden forretning både i 2017 og set i forhold til både før og under finanskrisen, viser en opgørelse foretaget af FinansWatch.

Året der gik: Her er de mest markante jobskift i 2017

Markante profiler har skiftet job, og finanskoryfæer er gået på pension. Få her de mest markante navnehistorier fra 2017, og hør blandt andet direktører fortælle om fodring af får, kapløb med Kronprinsen og en bralrende badevægt.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere