FinansWatch

Forsikring

Sampo byder på britisk forsikringsselskab

Finske Sampo, der blandt andet ejer forsikringsselskabet If og store dele af Topdanmark og Nordea, har sammen med investeringsbanken Rand Merchant afgivet et bud på det britiske forsikringsselskab Hastings Group.

PFA-boss: En finansskat vil ramme vores kunder en til en

Det nytter ikke at tro, at man kan pålægge pensionsselskaberne en ekstra skat, uden at det går ud over kunderne, lyder det fra Allan Polack, adm. direktør i PFA. Han håber, at han med sit opråb kan skubbe til tingene, når det gælder finansieringen af regeringens tilbagetrækningsreform.

Analyse: Pensions- og forsikringssektor distancerer sig fra banker i kamp mod finansskat

Pensions- og forsikringssektoren har igangsat en slutspurt for at overbevise politikerne om, at denne del af finanssektoren ikke skal være med til at betale regningen for regeringens tilbagetrækningsreform. Modsat bankerne har man nemlig ikke haft møgsager om f.eks. hvidvask. Ifølge FinansWatchs oplysninger er især tre finansieringsmodeller for en finansskat i spil.

Forsikrings- og pensionssektorens nye toplobbyist findes kun i én udgave: "Jeg er den samme uanset hvem jeg taler med"

Den nye direktør for forsikrings- og pensionsbranchens lobbyorganisation fortæller lige så gerne om sine fejltagelser som om sine sucesser. For Kent Damsgaard har hen over karrieren lært, at man er nødt til at være den, man er. Han findes kun i én udgave, så medarbejderne vil kunne vide, hvor de har ham, fortæller han i et interview med FinansWatch inden tiltrædelsen i Forsikring & Pension.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere