FinansWatch

Forsikring

Alm. Brand: 8 ud af 10 personskadesager med svindel er også socialt bedrageri

NÅR KUNDERNE SNYDER: Når en forsikringskunde forsøger at svindle sig til en erstatsningsudbetaling, er der i 8 ud af 10 sager også tale om, at den pågældende snyder det offentlige til uretmæssige udbetalinger, erfarer Alm. Brand. Imidlertid bliver det sociale bedrageri først stoppet, hvis også politiet går ind i sagen, for forsikringsselskabet må ikke tippe kommunen.

Alm. Brand overtaler kunder til at droppe forsikringssvindel

NÅR KUNDERNE SNYDER: Alm. Brand har i de seneste år haft succes med en særlig interviewteknik, der giver kunderne mulighed for at bakke ud, hvis de er i gang med at svindle. Erfaringen hos landets fjerdestørste forsikringsselskab er, at disse kunder typisk ikke forsøger at svindle igen.

Spektakulær svindelsag: Var selv skyld i at foden blev kørt af

NÅR KUNDERNE SNYDER: Danmarksmester i stavgang trods både handikapbil og minicrosser, et tilsyneladende stort forbrug af potensmidlet Cialis og en tidligere erstatningsudbetaling på over 9 mio. kr. ved en amputeret finger. Detaljerne er mange i denne sag om en forsikringskunde, der krævede 12,4 mio. kr. i erstatning, efter at han blev kørt over af et tog i Letland.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere