FinansWatch

Forsikring

Maersk vil tage bid af marineforsikringsmarkedet

Containerrederiet går nu ind på marineforsikringsmarkedet med det, selskabet kalder en "udvidet ansvarsløsning", som lukker huller i uforudsete situationer. Forsikringsaktør vurderer, at produktet især vil være relevant for mindre afskibere.

Medie: Forsikringsdirektør indblandet i betændt fyringssag

Fortroligt dokument peger på, at formanden for Akademikernes A-kasse og direktør i Sygeforsikring Danmark, Allan Luplau, har forsøgt at skjule belastende forhold i sag om tidligere a-kassedirektør, der nu er anmeldt for mandatsvig og returkommission. Det skriver Ekstra Bladet.

Lemonade er klar til europæisk ekspansion

Amerikanske Lemonade er på vej ind på det europæiske marked, som bliver det digitale forsikringsselskabs første store eksapansion uden for USA. "Europa, glem alt, hvad du ved om forsikring," udtaler Lemonades CEO, Daniel Schreiber, om annonceringen.

Britisk forsikringsopbrud i shipping følges tæt fra Norden

En række forsikringssyndikater har lukket ned eller skåret kraftigt ned på marineforsikring hos Lloyds i London, efter at den britiske forsikringskæmpe har stillet et ultimatum. Udviklingen følges tæt i Norden, hvor man mærker en vending i præmierne efter flere års fald.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere