FinansWatch

Forsikring

FA og forbund vil slå endnu et slag for "uddøende" elevlære

En udsigt til en forkortelse i praktiktiden af den såkaldte finansuddannelse får nu arbejdsgiverforening og forbund til at stikke hovederne sammen. For selvom der bliver uddannet få finanselever, har de stor betydning for diversiteten, forsikringsselskaberne og de mindre banker, lyder det.

Alka lancerer tandlægeforsikring

Forsikringsselskabet Alka lancerer en ny tandlægeforsikring, som dækker op til 20.000 kr. årligt, skriver selskabet i en meddelelse.

Store danske finansvirksomheder vil flyve mindre efter coronakrisen

Alle store finansvirksomheder er enige om, at man ikke vil vende tilbage til det samme niveau, hvad angår flyrejser, når virkeligheden vender tilbage til normalen efter coronapandemien. Men hvor meget man vil skære fra, og hvilke rejser der bliver overflødige, er mere uklart.

Klaus Riskær vil forløse politisk ambition gennem Tryghedsgruppen

Det er en politisk ambition om at kunne levere fornuftige boliglån til unge, ældre og folk bosat i landdistrikterne, der har fået politiker og finansmand Klaus Riskær Pedersen til at stille op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. "Den politik, jeg står for, kan udvikles via markedet i stedet for lovgivning," siger han til FinansWatch.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere