Lunar om ny app: "Danskerne har ledt efter et alternativ"

En konkurrent til WeShare har set dagens lys onsdag. Den nye løsning hedder ShareIt og er ligesom konkurrentens en mobilapp. 
Foto: Pr/lunar
Foto: Pr/lunar
AF MARKETWIRE

Den digitale bank Lunar har onsdag lanceret en ny betalingsapp, hvor brugere kan få hjælp til at dele og afregne udgifter med hinanden.

Tidligere har mange brugt appen WeShare til samme formål, men MobilePay, som stod bag, har netop lukket den.

Til at begynde med kommer det ikke til at koste noget at bruge Lunars nye app, ShareIt, men på sigt indføres et gebyr for dem, som ikke i forvejen er kunder hos den digitale bank.

Fra 30. april betaler man som udgangspunkt to kroner per person, hver gang der afregnes i en gruppe. Det kan dog maksimalt koste fem kroner for en hel gruppe.

”Der er ingen tvivl om, at mange danskere har ledt efter et alternativ, efter at en anden populær betalingsapp offentliggjorde, at den lukkede,” siger produktansvarlig hos Lunar Rasmus Lindegaard.

”Derfor er vi stolte af, at man fra den 1. februar kan downloade ShareIt, som vi håber bliver danskernes foretrukne app, når udgifter skal afregnes nemt og hurtigt,” lyder det videre.

ShareIt er - ligesom WeShare var - en mobilapp, hvor brugere løbende kan lægge udgifter ind. Herefter udregner appen automatisk, hvor meget de enkelte brugere enten skylder eller skal modtage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også