FinansWatch

Simcorp-direktør ser voldsom efterspørgselsvækst fra eksisterende kunder

Der er pæn vækst blandt Simcorps eksisterende kunder, der blandt andet tæller en stribe banker, fortæller adm. direktør Christian Kromann.

Christian Kromann er adm. direktør i Simcorp. | Foto: Simcorp /PR

Simcorp ser voldsom efterspørgselsvækst fra eksisterende kunder for at øge forbruget af Simcorp, og væksten fortsætter med at blive styrket.

Det udtaler adm. direktør Christian Kromann efter regnskabet for første kvartal til MarketWire.

Efterspørgselsvæksten giver ifølge topchefen en grundvækst i butikken, hvilket også afspejler sig i, at væksten i den årlige tilbagevendende omsætning (ARR) sprinter fra omsætningsvæksten på kort sig.

Den årlige tilbagevendende omsætning (ARR), der viser, hvor stor en del af omsætningen i løbet af de seneste 12 måneder, der har et tilbagevendende element, er steget 10,4 pct. i første kvartal sammenlignet med en samlet omsætningsvækst på 4,3 pct.

Den tilbagevendende omsætningsvækst sprinter ifølge topchefen fra den generelle omsætningsvækst, da kontrakterne nu i højere grad bliver indgået som abonnementsmodeller og ikke som licensaftaler, hvor der lander en upfront-betaling.

Generelt har starten på året været som ventet:

”Vi er kommet mere eller mindre 100 pct. som forventet gennem første kvartal, der normalt er en mellemstørrelse, hvor man går og fejer efter festen i fjerde kvartal og forbereder sig til den næste fest.”

Topchefen fremhæver også, at Simcorp nærmer sig før-covid-tal målt på de processer selskabet deltager i.

”Her taler jeg specifikt om USA, som endelig er kommet ind i noget, vi kan kende igen. Det har vi ventet lang tid på,” udtaler Christian Kromann, der pointerer, at der nu er formelle processer i gang, som ikke er set siden 2019.

Simcorp skuffer på top og bund - ordreindgang bedre end ventet

Simcorp ventes presset af restriktioner trods god ordreindgang

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs