FinansWatch

Dinero og Aiia indgår partnerskab om regningsbetaling

Techvirksomheden Visma Dinero og det Mastercard-ejede Aiia vil med en ny fællesløsning gøre op med traditionelle bankoverførsler.

Martin Buch Thorborg er adm. direktør i Visma Dinero | Foto: Dinero/PR

I et nyt samarbejde vil regnskabsprogrammet Visma Dinero og fintech-virksomheden Aiia gøre det enkelt og hurtigt at betale regninger.

Det skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse, hvori det lyder, at løsningen vil ”revolutionere den klassiske bankoverførsel”.

”Vi vil tage det bedste fra vores samarbejde med MobilePay, hvor to af tre fakturaer betales indenfor 48 timer, og gentage succesen med kontooverførsler. Vi skal gøre det så nemt, at vores brugeres kunder får lyst til at lave en kontooverførsel,” udtaler Martin Buch Thorborg, adm. direktør i Visma Dinero, i pressemeddelelsen.

Med løsningen får virksomhedsejere mulighed at sende en faktura med et link over sms eller på e-mail. Ved at klikke på linket bliver kunden ført til sin netbank, hvor regningen kan betales med et enkelt swipe. Aiias såkaldte click’n’pay-funktion betyder, at kundens betalingsoplysninger er udfyldt på forhånd.

”Vi er i gang med at transformere hele måden, vi betaler regninger på. Med et simpelt link gør vi det ekstremt nemt at betale regningen på farten sikkert via sin bankkonto uden at skulle indtaste et hav af oplysninger. Sådan undgår vi at regninger bliver betalt for sent eller helt går i glemmeboksen i en travl hverdag, fordi processen hidtil har været besværlig og tidskrævende,” udtaler Rune Mai, adm. direktør og medstifter af Aiia.

Visma Dinero er et regnskabsprogram. Virksomheden har omtrent 77.000 kunder. Aiia er en såkaldt open banking-platform. Sidste år blev Aiia solgt til Mastercard.

Fintech-virksomheder går sammen om løsning til kreditvurdering

Indædt kamp endte med storsalg til betalingskæmpe: ”Jeg var sgu tæt på at tude”

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs