FinansWatch

Hug til kryptobørsen Coinbase efter regnskab

Coinbase så i første kvartal et fald på 53 pct. i omsætningen til 1,17 mia. dollar

Foto: Coinbase

Coinbase, den amerikanske børs for handel med digitale valutaer, faldt 15,7 pct. i tirsdagens eftermarked, da regnskabsopdateringen for første kvartal skuffede efter fald i diverse kryptovalutaer, som har skræmt investorerne væk.

Coinbase så i perioden et fald på 53 pct. i omsætningen til 1,17 mia. dollar mod ventede 1,48 mia. dollar, mens indtjeningen per aktie blev til et underskud på 1,98 dollar mod positive 3,80 dollar kvartalet før og sammenlignet med konsensus på Wall Street om et tab på 0,29 dollar per aktie.

Samlet set fik Coinbase et underskud på 441 mio. dollar mod et plus 771 mio. dollar i første kvartal året før.

Den totale handelsvolumen i første kvartal endte i 309 mia. dollar, hvilket var et fald på 44 pct., mod spåede 336 mia. dollar ifølge Bloomberg News, mens antallet af månedlige handlende var på 9,2 mio. kunder mod ventede 9,5 mio. kunder.

Coinbase vurderer dog, at udsigterne for hele 2022 i det store hele er uændrede. Selskabet ser imidlertid lavere handelsvolumen og lavere antal månedlige handlende kunder i andet end i første kvartal.

”Man kan vente volatilitet i vores tal taget priscyklus i kryptosektoren i betragtning. Det påvirker os ikke,” hedder det i regnskabet.

”Vi mener, at disse markedsforhold ikke er permanente, og vi er fortsat fokuserede på lang sigt.”

Norsk kryptobørs ser stort potentiale i Danmark trods konkurrence fra Lunar og Saxo Bank

Kryptoaktører frygter nye hvidvaskregler: ”Det er diskriminerende”

Kryptoaktører frygter nye hvidvaskregler: ”Det er diskriminerende”

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs