FinansWatch

Potentielt nyt betalingsinstitut betaler kryptovaluta for at lave overførsler: "En blockchain fungerer bare på den måde"

Fintech-virksomheden Ztlment, der lige nu afventer svar på licensansøgning hos Finanstilsynet, kan blive det første danske betalingsinstitut, der opererer på en offentlig blockchain. Ztlment betaler i kryptovaluta for at operere på blockchainen Algorand, mens brugerne kun er i berøring med e-penge.

ZTLments stiftertrio Harry Kearney (tv.), medstifter og chef for kundeoplevelser, Jason Spasovski (mf.), teknisk direktør og medstifter, og Mads Stolberg-Larsen (th.) medstifter og adm. direktør. | Foto: ZTLment / PR

Den danske fintech-virksomhed Ztlment vil ikke slås i hartkorn med kryptovaluta. Men for at kunne gennemføre hurtige betalinger på en ny måde ved hjælp af blockchain-teknologi, så er selskabet nødt til at anvende kryptovaluta.

Sådan er spillereglerne, hvis man bygger løsninger på offentlige blockchains, og det er netop, hvad Ztlment har gjort ved at udvikle en app, hvor virksomheder kan overføre penge i form af e-penge direkte til hinanden uden mellemled på blockchainen Algorand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs