FinansWatch

Fintech-selskab indenfor risikostyring henter 35 mio. kr. i investeringsrunde

Fintech-selskabet Risika har i sin hidtil største investeringsrunde hentet 5 mio. euro.

Foto: Colourbox

Det danske fintech-selskab Risika har sikret sig 5 mio. euro, eller lige i overkanten af 35 mio. kr., i sin hidtil største investeringsrunde. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har store ambitioner, og vores drøm er at skabe en unik virksomhedskultur, der tiltrækker de dygtigste mennesker, som ønsker at udvikle sig, og hvor vi løser kritiske problemer for vores kunder. Denne investering giver os mulighed for at forfølge den drøm," siger Timm Jeppesen, medstifter og adm. direktør, i meddelelsen.

Virksomheden blev stiftet i 2017 og beskæftiger sig inden for risikostyring, hvor man forsøger at give kunderne et bedre overblik over kreditrisici.

Pengene kommer fra Seed Capital, medinvestorer og nuværende aktionærer, lyder det. Midlerne skal bruges til at finansiere ekspansion i Norge og Holland, samt udvikle produktet yderligere og ansætte nye medarbejdere.

"Da vi mødte stifterne for første gang, indså vi hurtigt, at vi havde en unik mulighed ved hånden. Vi investerer i mennesker og i eksekveringskraft. Risika har begge dele, og de har vist evnen til at gentænke og udfordre et marked domineret af få internationale aktører. Vi ser frem til at blive en del af denne rejse," siger Lars Andersen, med titel af General Partner i Seed Capital, i pressemeddelelsen.

Konkursbølge er bremset 

Markant stigning i antallet af konkurser i finansbranchen 

Danmark risikerer 15.000 konkurser i år 

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs